fbpx
Вести и јавност
pngГлобално истражување за претприемништвоpatpatПат кон кариераОпштествена одговорност на претпријатијаDear West

Македонската развојна фондација за претпријатија (МРФП), во соработка со општина Охрид, на туристите и граѓаните на градот Охрид им подари детското игралиште наречено „Авантура за најмладите“.

Овој проект е продолжение на неколкугодишните активности кои ги спроведува МРФП за развој на туризмот во регионот на Охрид, Струга, Вевчани и Дебарце.

Detsko igralishte za turistite i gragjanite na Ohrid 1Detsko igralishte za turistite i gragjanite na Ohrid 2